
A LA CARTÉ
Ett urval av det bästa Italien har att erbjuda.
ANTIPASTI
BRUSCHETTA CAPRESE 139
BUFFELMOZZARELLA, TOMAT OCH BASILIKA SERVERAS PÅ UGNSROSTAT CIABATTABRÖD
Buffalo mozzarella, tomato and basil served on toasted ciabatta bread.
BURRATA e MELONE 145
BURRATA (EXTRA KRÄMIG MOZZARELLA), MELON, PISTAGENÖTTER, CASTELFRANCO-SALLAD
Burrata (extra creamy mozzarella), melon, pistachio nuts, castelfranco salad
COZZE alla MARINARA 159
BLÅMUSSLOR, PEPERONCINO, VITLÖK, TOMAT, PERSILJA, VITT VIN. SERVERAS MED CIABATTABRÖD
Mussels, peperoncino, garlic, tomato, parsley, white wine. Served with ciabatta bread
TARTARE di TONNO 159
TONFISKTARTAR MED AVOKADO OCH HALLON
Tuna tartare with avocado and raspberries
CARPACCIO di VITELLO 175
FINSKIVAD KALVFILÉ SERVERAS MED POCHERAT ÄGG, TRYFFEL, SPARRIS, OCH MASCARPONEKRÄM
Veal carpaccio served with poached egg, truffle, asparagus and mascarpone cream
CHARKBLOCK HALV/HEL 350/595
Charcuterie platter half/full size
PROSCIUTTO SAN DANIELE 30 MÅNADER, PROSCIUTTO DI PARMA 36 MÅNADER, FÄNKÅLSSALAMI, TRYFFELSALAMI, PARMIGIANO REGGIANO,
PICKLADE GRÖNSAKER.
PRIMI
FETTUCCINE dell’ ARTIGIANO 210
PASTA FETTUCCINE MED KALV, SPARRIS, TRYFFELKRÄM OCH MASCARPONE
Fettuccine pasta with veal, asparagus, truffle cream and mascarpone
BIOGOLI ai FRUTTI di MARE 210
PASTA BIGOLI MED SCAMPI, CALAMARI, MUSSLOR, VITT VIN, PEPERONCINO VITLÖK OCH TOMAT
Bigoli pasta with scampi, calamari, mussels, white wine, peperoncino, garlic and tomato
PAPPARDELLE al RAGÙ d’AGNELLO 190
PASTA PAPPARDELLE MED LAMMRAGU, PECORINO OCH MYNTA Pappardelle pasta with lamb ragu, pecorino and mint
SPAGHETTI al POMODORO con BURRATA 175
PASTA SPAGHETTI MED TOMAT, BURRATA, BASILIKA, PEPERONCINO OCH VITLÖK
Spaghetti pasta with tomato, burrata, basil, peperoncino and garlic
SPAGHETTI alle COZZE 179
PASTA SPAGHETTI MED MUSSLOR, PERSILJA, VITT VIN, TOMATER OCH VITLÖK
Spaghetti pasta with mussels, parsley, white wine, tomato and garlic
SECONDI
GRIGLIATA di TONNO 279
GRILLAD TONFISK SERVERAS MED CITRUSRISOTTO OCH FÄNKÅL
Grilled tuna served with citrus risotto and fennel
GAMBERONI alla LIMONE 279
GRILLAD RÖDRÄKA, CITRON, KRONÄRTSKOCKA OCH SOMMARSALLAD
Grilled cardinal prawns, lemon, artichoke and a summer salad
ENTRECOTE 355
GRILLAD ENTRECOTE SERVERAD MED TOMATSALLAD, TRYFFELBEARNAISESÅS OCH POMMES FRITES PÅ SÖTPOTATIS
Grilled entrecôte served with tomato salad, truffle béarnaise and sweet potato fries
COSTOLETTA di VITELLO 319
KALVKOTLETT SERVERAD MED ARANCINI (FRITERADE RISOTTOBOLLAR), TOMAT, GREMOLATA OCH SOMMARSALLAD
Veal cutlet served with arancini (deep-fried risotto balls), tomato, gremolata and a summer salad
OSSOBUCO di AGNELLO 295
LAMMLÄGG SERVERAS MED SAFFRANSRISOTTO, TOMAT OCH GREMOLATA
Leg of lamb served with saffron risotto, tomato and gremolata
DOLCI
TORTA al CIOCCOLATO 125
CHOKLADTÅRTA MED JORDGUBBSGLASS
Chocolate tart with strawberry ice cream
PANNACOTTA 105
PANNACOTTA PÅ CHOKLAD & VANILJ MED BÄRKOMPOTT OCH MYNTA
Chocolate and vanilla pannacotta with berry compote and mint
TIRAMISÚ 110
MASCARPONE, SAVOIARDIKEX, MARSALAVIN, ESPRESSO Mascarpone, Savoiardi sponge fingers, Marsala wine, espresso
GELATO e FRAGOLE 89
VANILJGLASS MED JORDGUBBAR
Vanilla ice cream with strawberries
SORBETTO/GELATO della CASA 49
EN KULA SORBET ELLER GLASS A
Scoop of the sorbet or ice cream of the day
FORMAGGIO al BAROLO 69
BAROLO-OST MED FRÖKNÄCKE OCH FIKONMARMELAD
Barolo cheese with seeded crispbread and fig jam
PIZZA CON CARNE
DIAVOLA 142
D’UJA, GRILLAD AUBERGINE OCH BUFFELMOZZARELLA
VESUVIO 132
MOZZARELLA OCH KOKT SKINKA
CAPRICCIOSA 138
MOZZARELLA, KOKT SKINKA OCH SVAMP
SALSICCIA 142
MOZZARELLA, SALSICCIA, ROSTAD PAPRIKA, RUCCOLA, BASILIKA OCH PARMESAN
il CHEF 149
MOZZARELLA, PROSCIUTTO CRUDO, SVARTA OLIVER, FÄRSK BASILIKA OCH SVARTPEPPAR
CIAO CIAO SPECIAL 149
MOZZARELLA PARMESAN, BRESAOLA, ROSTADE PINJENÖTTER, RUCCOLA OCH PURJOLÖK
MEZZO CALZONE (HALVINBAKAD) 145
DEN INBAKADE DELEN: MOZZARELLA, SKINKA ANDRA HALVAN: MOZZARELLA, PROSCIUTTO CRUDO, RUCOLA, OLIVOLJA OCH HAVSSALT
al POLLO 145
MOZZARELLA, BLADSPENAT, GRILLAD PAPRIKA, RÖDLÖK, KYCKLINGFILÉ, ROSTADE PINJENÖTTER, CHÈVRE
ANTIPASTI MISTO 159
MOZZARELLA, PROSCIUTTO CRUDO, BRESAOLA, STARK SALAMI, TRYFFELSALAMI, SVARTA OLIVER OCH FÄRSK BASILIKA
MAFIOSO 145
MOZZARELLA, STARK SALAMI, ROSTADE TOMATER, RÖDLÖK OCH CHILI
BAMBINO (BARNPIZZA) 89
MOZZARELLA OCH KOKT SKINKA
Pizza con Pesce
NAPUL’É 122
MOZZARELLA, KAPRIS, OLIVER OCH SARDELLER
GAMBERO 149
BUFFELMOZZARELLA, KÖRSBÄRSTOMATER, ARGENTINSKA JÄTTERÄKOR, GRÖNPESTO OCH KRONÄRTSKOCKA
IL MARE 159
BUFFELMOZZARELLA, KÖRSBÄRSTOMATER, ARGENTINSKA JÄTTERÄKOR, BLÄCKFISK, PERSILJA, VITLÖK OCH TRE OLIKA SORTERS MUSSLOR
PIZZA VEGETARIANA
MARGHERITA 142
BUFFELMOZZARELLA OCH FÖRSK BASILIKA
DANIELA 135
FÅROST, FÄRSKA CHAMPINJONER, GRILLAD PAPRIKA, PURJOLÖK, RÖD PESTO OCH RUCCOLA
ISABEL 142
MOZZARELLA, GRILLAD PAPRIKA, ZUCCHINI, AUBERGINE, SVAMP, VITLÖK OCH FÄRSK BASILIKA
PECORIN0 142
MOZZARELLA, RUCCOLA, ROSTADE PINJENÖTTER, KRONÄRTSKOCKA OCH HYVLAD PECORINO
QUATRRO FORMAGGI 142
MOZZARELLA, PARMIGIANO REGGIANO, GORGONZOLA OCH PECORINO
PIZZA BIANCO
TARTUFO 142
BUFFELMOZZARELLA, KÖRSBÄRSTOMATER, PARMIGIANO REGGIANO D.O.P, TRYFFELTAPENAD, TRYFFELSALAMI
POMODORINI 142
MOZZARELLA, RUCCOLA, PARMIGIANO REGGIANO, OLIVOLJA, PROSCIUTTO CRUDO & KÖRSBÄRSTOMATER
HANTVERKAREN 142
MASCARPONE, RUCCOLA, KÖRSBÄRSTOMATER, PARMIGIANO REGGIANO
Fråga gärna efter vegan, vegetariska samt glutenfria alternativ

Hantverkargatan 76, 112 38 Stockholm - 08-653 90 23